Autopech, direct hulp!

Er kan altijd iets met een auto gebeuren waardoor je niet meer verder kan rijden. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie, voor dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kun je gemakkelijk afsluiten bij een JAMES-vestiging voor maar € 54,95.

Contact

Supervoordelig!

JAMES Autoservice onderhoudt jouw auto altijd volgens fabrieksvoorschriften. Laat je auto onderhouden bij JAMES en profiteer van een jaar pechhulp met de JAMES Rijgarantie voor maar € 54,95

Makkelijk af te sluiten bij jouw JAMES Vestiging

De voordelen van JAMES Rijgarantie:

  • 24/7 pechhulp
  • Standaard Europa-dekking
  • Woonplaatsservice
  • 1 alarmnummer, waar je ook bent
  • De alarmcentrale spreekt altijd Nederlands
  • Binnen 30 minuten hulp
  • Vervangend vervoer of 2e-klas OV
  • Nooit automatische verlenging
  • Geen eigen risico

Voor wie is JAMES Rijgarantie?

JAMES Rijgarantie geldt voor auto’s met een Nederlands kenteken, die niet zwaarder dan 3500 kg zijn en waarvan de eigenaar in Nederland woont. Daarnaast dient de auto een geldige APK te hebben en de laatste onderhoudsbeurt bij JAMES Autoservice gehad hebben.

Hulp nodig?

Bij pech onderweg kun je terecht bij:

JAMES Alarmcentrale
24/7 vanuit heel Europa
+31 88 877 81 50

Wijzigingen vervangend vervoer bij stranding in Marokko en Turkije

De voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer na pech of schade in Marokko en Turkije zijn gewijzigd door VHD per 1-7-2020. Reden hiervan is dat er steeds vaker meldingen zijn van schade, diefstal of verduistering van het vervangend vervoer. Na intensief overleg met verschillende partijen is het gelukt vervangend vervoer beschikbaar te houden maar wel met aanvullende voorwaarden.

Aanvullende voorwaarden

Wanneer iemand strandt met een voertuig op weg naar, of in Marokko of Turkije wordt er alleen vervangend vervoer meegegeven indien berijder akkoord gaat met een eigen risico van €2.500. Dit eigen risico dient ter plaatse als borg voldaan te worden en wordt bij inlevering van het voertuig weer geretourneerd, of verrekend met eventuele schade. In geval er met het vervangend vervoer in Marokko of Turkije een gebeurtenis plaatsvindt waardoor het vervangende voertuig gerepatrieerd moet worden, dan worden deze repatriëringskosten doorbelast aan de berijder.