Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Hoe kan ik meedoen?
Vul jouw beoordeling hieronder in voor het onderhoud aan de auto. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Mascha Maaskant 4 jaar geleden beoordeeld

Altijd goede service. Onlangs is het kantoor vernieuwd, ziet er heel netjes uit.

Sander 4 jaar geleden beoordeeld

Voor zowel onderhoudsbeurten en reparaties kan je terecht voor goed advies, uitstekende kwaliteit en transparantie in werk en kosten. Vriendelijk en bekwaam personeel aan wie je zeker je auto kan toevertrouwen.

Lindsey slingerland 5 jaar geleden beoordeeld

ik hoorde een getik met rijden en schakelen. Garage gebeld mocht meteen komen om te kijken. Gekeken bleek mijn koppeling te zijn helaas. Netjes gebeld met wat het ging kosten mocht er even over nadenken na het weekend terug gebeld maandags neergezet en donderdags opgehaald super snelle service en super aardig mijn auto rijd weer als een zonnetje. Bedankt Smits auto’s.

Channah Van Veen 5 jaar geleden beoordeeld

Had APK met grote beurt. Kan altijd zeer snel terecht en kom nooit voor verrassingen te staan. Ze bellen altijd of het oké is om werkzaamheden uit te voeren met de kosten die ook achteraf daadwerkelijk kloppen en alle heren die er werken zijn vriendelijk en netjes! De receptie is pas verbouwd, maar vind dat ze ook een nette kantine verdienen!

Jean Dolmazon 5 jaar geleden beoordeeld

Bij Smits autoservice wordt ik altijg goed ontvangen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en geven altijd correcte informatie en zijn meedenkend met oplossingen. Ik adviseer daarom ook om onderhoud e.d. bij deze garage te laten doen.

Deniz Erkocu 5 jaar geleden beoordeeld

Afspraak voor apk hadden we van te voren ingepland. Ik kon mij auto in de ochtend voor de deur zetten en de autosleutel bij de balie afgeven en werd telefonisch netjes op de hoogte gesteld welke werkzaamheden en reparaties uitgevoerd moesten worden voor de apk. In de middag werd ik gebeld dat ik mijn auto weer kon komen ophalen. Echter kwam ik tijdens het rijden erachter dat de knipperlicht niet goed werkte. Ik heb gebeld en kon de volgende dag langskomen zodat het opgelost kon worden. Top service!

Karen Grutterink 5 jaar geleden beoordeeld

Ik word altijd zeer prettig en heel snel geholpen. ik kan vrijwel altijd direct terecht

A Biegstraaten 5 jaar geleden beoordeeld

Apk keuring met onderhoudsbeurt laten doen , dit is zeer vakkundig netjes en snel uitgevoerd , een garage waar ik zeker weer terug komt

Erik van Heck 5 jaar geleden beoordeeld

Er moesten een hoop dingen gebeuren. Ik heb zelf doorgereden terwijl een lampje brandde. Was niet echt verstandig. Bij aankomst bij Smits Zoetermeer ben ik meteen geholpen en hadden meteen tijd om even te kijken. Na een paar uurtjes werd ik gebeld met duidelijke prijsindicatie en professionele uitleg wat er aan de hand was. Na akkoord, was de auto dezelfde dag nog klaar! Ik kon weer met een gerust hart naar huis rijden. Erg fijn!

W.Salters 5 jaar geleden beoordeeld

al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij deze vestiging.Kwaliteit blijft constant ondanks personele wisselingen.

P.J.M. Meerpoel 5 jaar geleden beoordeeld

Mijn raammechaniek is vervangen. Eerst overleg gehad via de telefoon en het bedrag genoemd. Kreeg een leenfiets mee en werd netjes gebeld toen de reparatie klaar was. Alles werkte weer.

Jasper boele 5 jaar geleden beoordeeld

De service was goed en de klantvriendelijk is top, ik wist gelijk waar ik aan toe was.

G.H. Claessen 6 jaar geleden beoordeeld

Mijn auto en die van mijn vrouw zijn in onderhoud bij deze garage. Tevens laten wij de APK uitvoeren en wisselen zij de winter/zomerbanden Alle werkzaamheden zijn tot nu toe prima uitgevoerd tegen een redelijke prijs. Ook levert Garage Smits uitstekende service door het halen en brengen van en naar kantoor. Ik word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en afspraken worden vlot gemaakt. Kortom, ik hoop hier nog lang klant te blijven.

Sanne Groenewold 6 jaar geleden beoordeeld

Met mijn seat Leon geweest voor een onderhoudsbeurt. Bleek een nieuwe radiateur nodig te zijn. Deze is geplaatst, getest maar bij het naar huis rijden ging het lampje branden. Personeel is langer gebleven om te bekijken wat er was. De nieuwe radiateur bleek lek te zijn. Volgende dag gelijk een nieuwe geplaatst en opnieuw gevult met koelvloeistof. Na een dag rijden ging het lampje weer branden. Ook toen namen ze de tijd en bleek een luchtbel de schuldige te zijn. Nogmaals gevult met vloeistof en mijn auto rijd weer als een zonnetje. Het feit dat de 1e nieuwe radiateur lek was konden zij niks aan doen en ook de luchtbel was overmacht. Pluim voor het geduld, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel! Ik ben niet één van de makkelijkste met mijn 37weken zwanger, maar ben door het personeel sirieus genomen en erg goed geholpen!

Rankwien Jansen 6 jaar geleden beoordeeld

TOP garage: precies op tijd, werken netjes en goede prijs. Voor mijn eerste afspraak had ik een tijd afgesproken omdat ik op tijd op mijn volgende afspraak moest zijn. Binnen 2 minuten na aankomst begonnen ze aan mijn auto en had ik een kop koffie. Alles was op tijd klaar, geen extra kosten en heel vriendelijk personeel.

Sprik 8 jaar geleden beoordeeld

Ik ben zeer tevreden over deze garage. De medewerkers zijn erg vriendelijk en correct. Altijd duidelijke en eerlijke communicatie omtrent eventuele gebreken en hoe deze verholpen kunnen worden. Ze denken echt met de klant mee en zoeken naar de beste oplossing waarbij ze ervoor te zorgen dat de kosten beperkt blijven. Een absolute aanrader!